NUSH X BARDHI - PA CENT (Prod.Çelik Lipa)

  Shikime 1,459,695

Sinkron Music

​ @ONIMA - smarturl.it/ONIMA
NUSH X BARDHI - PA CENT (Prod.Çelik Lipa)

Komente
alban kuksi
alban kuksi 3 ditë më parë
Ku nane motër qama hoqi zarin kjo keng
Ardi 6
Ardi 6 3 ditë më parë
KERRI EN SPOT KOKA KERRI I MOZZIKUT EDHE GETINJOS TE KANGA TONY MONTANA
Laura Laura
Laura Laura 4 ditë më parë
💯💯
Lalyy TV
Lalyy TV 4 ditë më parë
e keni kall uuuuuuuuuuuuuuuuuu
PUBG RèédHeŁŁ
PUBG RèédHeŁŁ 4 ditë më parë
a ntunell e keni inqizu a
ola
ola 4 ditë më parë
BARDHI SUPER JET ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Humor Shqiptar
Humor Shqiptar 4 ditë më parë
😎
Humor Shqiptar
Humor Shqiptar 4 ditë më parë
😎
Humor Shqiptar
Humor Shqiptar 4 ditë më parë
Kjo po qe esht keng😎😎
Drin Alidema
Drin Alidema 5 ditë më parë
Qeky Bardhi sa kajke thike kvr kapak po pom pelqen tash….
Timi Osmani
Timi Osmani 5 ditë më parë
Hitt baboo💙
Burim Osmani
Burim Osmani 6 ditë më parë
Damn 🎈
Laura Laura
Laura Laura 7 ditë më parë
👑👑
Florin Florin
Florin Florin 7 ditë më parë
Npandemi du mu bo jaudi copy don xhoni babo 😆
Name Username
Name Username 7 ditë më parë
Ky nushi o zallog sdin sen edhe shum livdohet a mut both ska ahahaha. A bardhi ka talent o legend
FLORDI
FLORDI 7 ditë më parë
alclone.info/net/video/i9l8oq2zzaJsmGI.html
BARDHI
BARDHI 8 ditë më parë
BARDHI 🔥
Artistet Shqiptar
Artistet Shqiptar 8 ditë më parë
BABA
Show Bizi Shqiptar
Show Bizi Shqiptar 8 ditë më parë
BARDHI x NUSH
Big Deals
Big Deals 8 ditë më parë
🔥🔥🔥
Top Lista Shqiptare
Top Lista Shqiptare 8 ditë më parë
HIT dhe pse Hip Hop
Sammy K
Sammy K 8 ditë më parë
🔥🔥🔥
Nora Istrefi
Nora Istrefi 8 ditë më parë
E tash u rrit hesapi
Nora Istrefi
Nora Istrefi 8 ditë më parë
Ja kom nis pa cent
Nora Istrefi
Nora Istrefi 8 ditë më parë
👌🏻👌🏻👌🏻
Ms Rose
Ms Rose 8 ditë më parë
🔥🔥🔥
Nora Istrefi
Nora Istrefi 8 ditë më parë
👍🏻👍🏻👍🏻
Nora Istrefi
Nora Istrefi 8 ditë më parë
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Big Deals
Big Deals 8 ditë më parë
👌🏻👌🏻👌🏻
Big Deals
Big Deals 8 ditë më parë
🔥🔥🔥
Artistet Shqiptar
Artistet Shqiptar 8 ditë më parë
👍🏻👍🏻👍🏻
Artistet Shqiptar
Artistet Shqiptar 8 ditë më parë
🔥🔥🔥
Artistet Shqiptar
Artistet Shqiptar 8 ditë më parë
🔥🔥🔥
Sammy K
Sammy K 8 ditë më parë
👌🏻👌🏻👌🏻
Sammy K
Sammy K 8 ditë më parë
👍🏻👍🏻👍🏻
Sammy K
Sammy K 8 ditë më parë
💙💙💙
Sammy K
Sammy K 8 ditë më parë
💯💯💯
BARDHI
BARDHI 8 ditë më parë
🔥🔥🔥
PAJTYM OFFICIAL
PAJTYM OFFICIAL 9 ditë më parë
💣💣
adian pali
adian pali 9 ditë më parë
I ki tbleme viwsat Per 3 dit kapi 1 M Dhe tani per 5 ditas 1.1M si ke kap
Endrit Simnica
Endrit Simnica 9 ditë më parë
shum keq pasni ble views bre
Elidon Abazaj
Elidon Abazaj 9 ditë më parë
🖕🇨🇭🇦🇱🇨🇵. Kurr nuk e din nga kemi ardh
therealendry
therealendry 9 ditë më parë
Fake views babo ngelet ti ble
Arton Gashi
Arton Gashi 9 ditë më parë
Kesh tu e ngu qit kong ngolf 2sh u bo tash golf 8 gti.
Humor Shqiptar
Humor Shqiptar 9 ditë më parë
Ka demethenje kuptim
Humor Shqiptar
Humor Shqiptar 9 ditë më parë
Esht super keng
Humor Shqiptar
Humor Shqiptar 9 ditë më parë
KOMENTE TE GJITH
Briktu Lucy
Briktu Lucy 9 ditë më parë
🎍🎋🎄💮💗🎋🎄🧩😆✨🎋🎄🌙🌠 *Për shkak të dashurisë. Perëndia dërgoi Birin e tij Jezu Krisht të vdiste në vendin tonë. Tri ditë më vonë. U ngrit nga vdekja.* *Tani Vetëm nga Jezu Krishti. Zoti na ka dhënë dhuratën falas të jetës së përjetshme. Ai do të të shpëtojë dhe do të të shërojë.* *Nëse rrëfeni me gojën tuaj Zotin Jezus dhe besoni në zemrën tuaj se Zoti e ka ringjallur prej së vdekurish* *Ai do t'ju japë jetën e përjetshme* *((shiko lart në qiell dhe pyete atë))*
Mike Saraft
Mike Saraft 9 ditë më parë
🎍🎋🎄💮💗🎋🎄🧩😆✨🎋🎄🌙🌠 *Për shkak të dashurisë. Perëndia dërgoi Birin e tij Jezu Krisht të vdiste në vendin tonë. Tri ditë më vonë. U ngrit nga vdekja.* *Tani Vetëm nga Jezu Krishti. Zoti na ka dhënë dhuratën falas të jetës së përjetshme. Ai do të të shpëtojë dhe do të të shërojë.* *Nëse rrëfeni me gojën tuaj Zotin Jezus dhe besoni në zemrën tuaj se Zoti e ka ringjallur prej së vdekurish* *Ai do t'ju japë jetën e përjetshme* *((shiko lart në qiell dhe pyete atë))*
El AAA
El AAA 9 ditë më parë
Upload this on spotify
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
👏👏👏👏
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❤❤
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❤❤❤❤
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
👌👌👌👌
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
👌👌👌👌
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
👌👌👌👌
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
👌👌👌👌
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
👌👌👌👌
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💛💛👏👏👏
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
👌👌👌👌
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💥💥💥💥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💖💖💖
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💛💛💕💕💕
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💥💥💥💥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💘💘💘
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❣❣❣
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💥💥💥💥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
😚😚😚😚
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💖💖💖
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
😚😚😚
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
🔥🔥🔥🔥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
😚😚😚😚
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
😗😗😗
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
🔥🔥🔥🔥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💣💣💣💣💣
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
🔥🔥🔥🔥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
🔥🔥🔥🔥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
🔥🔥🔥🔥🔥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💖💖💖💖
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
😚😚😚😚
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💥💥💥💥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💖💖💖
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
🔥🔥🔥🔥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💕💕💕
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❤❤❤❤
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❤❤❤❤
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❤❤❤❤❤
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💕💕💕💕
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❣❣❣❣
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❤❤❤❤
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❣❣❣❣
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❤❤❤
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❣❣❣
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
❤❤❤❤
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💕💕💕💕
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💕💕💕💕
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💥💥💥
Wikoo Kkoo
Wikoo Kkoo 9 ditë më parë
💕💕💕
Stresi x Ish - Out of my mind (Prod. by Ronny)
2:49
StresiOfficial
Shikime 470 mijë
Getinjo - Pare
2:54
2EURO MUSIC
Shikime 207 mijë
AZET - FREIGANG (prod. by Lucry & Suena)
2:50
BELAH X MEDA - Nese Don [Official Video]
2:46
YOUNG ON TOP
Shikime 589 mijë
AZET - FREIGANG (prod. by Lucry & Suena)
2:50
Klajdi Haruni ft. Flori - E para (Kenga Magjike 2021)
3:15
Mimoza Shkodra - Largohu
3:19
Mimoza Shkodra
Shikime 783 mijë
Marjol Rrapaj - Donofrose vendlindja jone
3:57
Marjol Rrapaj
Shikime 68 mijë