n'Kosove Show - Eri Aga i Perputhen shkakton sherr “Deshi ta puthe vajzen ne studio” & Sardi, Deyzoh

  Shikime 688,474

n'Kosove Show

19 ditë më parë

@ONIMA - smarturl.it/ONIMA
@n'Kosove Show - Eri Aga, Sardi, Deyzoh


Komente
Çukur 4.Sezon 39.Bölüm
2:30:11
Çukur
Shikime 4,3 mln
Stuhi shiu dhe breshëri në Elbasan
0:45
Ora News
Shikime 45 mijë
Cam Tavanlar 1. Bölüm
1:58:30
Cam Tavanlar
Shikime 3,2 mln
Shpërthen Blerimi "Në Pranga"
34:35
Legendary Penalty Kick Moments
8:40
Score 90
Shikime 6 mln
Çukur 4.Sezon 39.Bölüm
2:30:11
Çukur
Shikime 4,3 mln
Stuhi shiu dhe breshëri në Elbasan
0:45
Ora News
Shikime 45 mijë
Cam Tavanlar 1. Bölüm
1:58:30
Cam Tavanlar
Shikime 3,2 mln
Alban Skenderaj - Zjarr ne shpirt (Official Video HD)
2:59
Çukur 4.Sezon 39.Bölüm
2:30:11
Çukur
Shikime 4,3 mln
Kuruluş Osman 62. Bölüm
2:10:02
Kuruluş Osman
Shikime 5 mln