Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan

  Shikime 5,520,466

Gold AG

Muaj më parë

fanlink.to/EraRamazan
@ONIMA - smarturl.it/ONIMA

Teksti: Arian AGUSHI
Melodia: Kreshnik AVDIU
Aranzhman: Ardian KASTRATI
Mix & Mastering: Rrahman KRYEZIU
Video: Imagine FILMS
Skenari & Regjia: Arian AGUSHI

@Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan
Connect with Gold AG
Facebook | GoldAG.Legend
Instagram | arianagushi
Connect with Adem Ramadani
AdemRamadanifaqjazyrtare
ademramadani78

#GoldAG #ademramadanizyrtare #ONIMA

Komente
Elton Daily
Elton Daily 13 orë më parë
🇩🇪Mësoni gjermanisht etj tek kanali ynë.
niduoe stre
niduoe stre 16 orë më parë
Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !
Lime Shtufi
Lime Shtufi 16 orë më parë
👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍☝️☝️☝️
Pepa Ilda
Pepa Ilda 20 orë më parë
🤲🏻🤲🏻
liridon bytyqi
liridon bytyqi Ditë më parë
Kjo ilahi ka me mbet emblematike per Ramazan,❤❤❤😭
Rambothe Risa
Rambothe Risa Ditë më parë
Urine ❤❤❤❤💙💙
niduoe stre
niduoe stre 16 orë më parë
lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
Sibora Gashi
Sibora Gashi Ditë më parë
Na knaqt me kto muzika oo zot ruj kta burra aq zemer mir❤Gold ag dhe ademi❤ shumm ilahi e bukur.
2 ditë më parë
Selame aljkum vella
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
Mahmoud Alesmail
Mahmoud Alesmail 2 ditë më parë
رمضان كريم:)
Kosova Ferizaj
Kosova Ferizaj 2 ditë më parë
Shkoj ramazani erdhi bajrami ❤❤❤👏👏
Lenci Gjoka
Lenci Gjoka 2 ditë më parë
O cfar ze te bukur ke adem te bekoft zoti
Arlind Hoxha
Arlind Hoxha 2 ditë më parë
Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !
bofooit gojo
bofooit gojo Ditë më parë
Allahu ju ruajt e ju shperbleft jeni te pa zevendesueshem Per hajr na qofte ky muaj i bekuar Urime te gjithe musulmaneve😭❤❤❤🤲🤲🤲
moni ferizi
moni ferizi 2 ditë më parë
ℝ𝕒𝕞𝕒𝕫𝕒𝕟𝕚
Annette Jenkins
Annette Jenkins 2 ditë më parë
ssur.cc/girlsonlinekcs97 💖🖤👄 _L-o-V-e-S-e-X_👸 #👄今後は気をライブ配信の再編ありがとうです👩‍ #この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたもん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした, #在整個人類歷史上,#強者,Y( #富人和具有狡猾特質的人捕食部落,#氏族,#城鎮,#城市和鄉村中的弱者,#無`'#守和貧窮成員。#然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,#並繼續將其 融入不斷發展的人類社會。.#說到食物,#不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。#相反,💔#他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。#他們學會了清潔,#切塊,#調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,#在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,#並且學會了使用芳香的木煙(#如山核桃,#山核桃和豆科灌木 #來調味食Y%_
bofooit gojo
bofooit gojo Ditë më parë
Kush agjeron Allahu ju boft Kabull
Rinesa Berisha
Rinesa Berisha 2 ditë më parë
🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤
Rexhep Treshnjeva
Rexhep Treshnjeva 2 ditë më parë
ju knoft zemra ☝
gezime tafxhafa
gezime tafxhafa 2 ditë më parë
Me tëvërtetë është shumë e bukur
DREAM OF CHARLI D'AMELIO
DREAM OF CHARLI D'AMELIO 3 ditë më parë
sikur te gith te kishim qen musliman e te lutim allahun qe krijoi cdo gje ZOTI AGJERIMIN JA U PRANOFT 💘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Eda Axhami
Eda Axhami 3 ditë më parë
Urime bajrami musliman
Herolinda Halilaj
Herolinda Halilaj 3 ditë më parë
Zoti ja u pranoft te gjithve muslimanve
Fation tony
Fation tony 3 ditë më parë
Allahu ju shperbleft me xhehnet ju dhe te gjithe myslimanet kudo ne bot zoti ja pranoft sakrificen dhe mundin qe bejn per tmadhin allah dhe per kedo qe te pakten e permend ne kete muaj te begat zotin dhe ketyre dy bylbylave zoti i dhasht me tmirat
Erza Zeneli
Erza Zeneli 3 ditë më parë
urime razani❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻shum e shum
Erza Zeneli
Erza Zeneli 3 ditë më parë
alah fale❤️❤️🥰🥰😍🤩🥺😢😭😓😥🤗😰😪😷🤧🤲🏻🤲🏻🤲🏻👏🏻🤲🏻🤲🏻
sara imran
sara imran 3 ditë më parë
Allahu te Nderofte Adem Ramadani per kyt ilahi te mrekullueshme 🤲🏻🤲🏻
fouoii gyhh
fouoii gyhh 2 ditë më parë
Zoti ju ndimoft gjithve
Bajram Beganaj
Bajram Beganaj 3 ditë më parë
Shum bukur mashalla 🕋🕋🕋🕋🕋❤️❤️❤️🕌🕌🕌🕌
Femi Sefa
Femi Sefa 3 ditë më parë
Amin. Amin. Zoti. Vshrblej amin
Liona Perteshi
Liona Perteshi 3 ditë më parë
ALLAHU 💕💕💕💕💓💓💜💜💙
Enver Allciniku
Enver Allciniku 3 ditë më parë
Hallall te dyve .
Ermal 54
Ermal 54 4 ditë më parë
Zoti na ruajt ishalla
ORNELA ZYLFA
ORNELA ZYLFA 3 ditë më parë
Mashallah. Urime te gjith myslymaneve kudo qe jan. Zoti para ne mbrapa
ueeuu Shabani
ueeuu Shabani 4 ditë më parë
Hwbsh qq qys whuq 1hchq qucuq wucuwuw
Mubexhel Bajrami
Mubexhel Bajrami 4 ditë më parë
1gy
Ardi Kasami
Ardi Kasami 4 ditë më parë
😇😇😇😇😇ahlla
vera palloshi
vera palloshi 4 ditë më parë
wiah🤲
Celular Line
Celular Line 4 ditë më parë
Gold Ag ska fjal per ty je i pa pershkushem respekte zoti te rujt e mos pafsh keq me si bravo per kengen
Oligers Xhafa
Oligers Xhafa 4 ditë më parë
Rrenqethje mishi 🤲🏻
Ushti Ushti
Ushti Ushti 4 ditë më parë
Hallall e pac vella 🕋☪️
Aziz Buzolli
Aziz Buzolli 4 ditë më parë
Amin
lejla morina
lejla morina 4 ditë më parë
Bosi
Suela Hoxha
Suela Hoxha 5 ditë më parë
🙏🙏🙏😇
lindita Havolli
lindita Havolli 5 ditë më parë
Zoti ju bekoft me ke ni ba me zemer me kajt se jam rrit pa nan me gjyshin I cilli u kan nje engjull njeri I knushem mka rrit me gjitha te mirat ishalla zoti me gjent e ka shperblu
bowen voowy
bowen voowy 3 ditë më parë
Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!
Dekretuesi Dekret
Dekretuesi Dekret 5 ditë më parë
Nana Adem Ramadan nuk bon ma, per qita jam i sigurt. ❤️👏🏾❤️❤️❤️🐐
ADNIT
ADNIT 5 ditë më parë
Super
Brendon Bytyci
Brendon Bytyci 5 ditë më parë
😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤
Brendon Bytyci
Brendon Bytyci 5 ditë më parë
Urime ramazani
daim Hmza
daim Hmza 5 ditë më parë
😭😭🤝🤝🤲🤲😞😞😞🕌🕌👍👍👍👍🎆🎆🧒🧒🧒🧒😘🥰😘😘😊😘😘😘😘
ueeuu Shabani
ueeuu Shabani 5 ditë më parë
Y sezwwys wh
Erdi Hajredini
Erdi Hajredini 5 ditë më parë
O zoti ju bekoft shum keng e qellume
hen ko
hen ko 5 ditë më parë
Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️
Emily An
Emily An 4 ditë më parë
Vëllezër dhe motra të besimit islam, Urime muaji i veçantë dhe i bekuar i Ramazanit🌙! Ta shfrytëzojmë këtë muaj të mëshirës, paqes, bamirësisë për reflektim dhe përmirës
Vlora Zeqiri
Vlora Zeqiri 5 ditë më parë
Respekt per Adem Ramadanin ju lumt se naknaqet zemerat 🙏🙏
Nazmi Odai
Nazmi Odai 5 ditë më parë
Shum qef e kam ket Muzak me ben me lot
Endi Sllamniku
Endi Sllamniku 6 ditë më parë
5 milion views per 3 jav "13 prill - 9 maj" 👏 ju lumt shum ilahi e bukur. Allahu ju ruajt e ju shpërbleftë për këtë ilahi të bukur qa na e sollet e na e knaqt shpirtin se qdo dite me e degju nuk bohet bajat. Allahu ju dhasht sa me shum suksese se e meritoni me të vërtetë ❤️🤲👏👏👏
opzz xsin
opzz xsin 5 ditë më parë
gjith besimtareve musliman.dhe i shperbleft me.te.mirat e tij te pafund.Amin🤲
opzz xsin
opzz xsin 6 ditë më parë
Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit ☝🏻🤲🏻❤️
DREAM OF CHARLI D'AMELIO
DREAM OF CHARLI D'AMELIO 3 ditë më parë
@Emily An aminnn
Emily An
Emily An 4 ditë më parë
Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️
Asman Hoti
Asman Hoti 6 ditë më parë
Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!
fouoii gyhh
fouoii gyhh 2 ditë më parë
GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤
Gezim Tafa
Gezim Tafa 6 ditë më parë
Hj
sofe ademaj
sofe ademaj 6 ditë më parë
duh
California California
California California 6 ditë më parë
Zemra ju knoft tdyve allahu ja pranoft ramazanin Amin 🤲🙏🙏
opzz xsin
opzz xsin 6 ditë më parë
Ü
ekrem ekremi
ekrem ekremi 6 ditë më parë
Mire shume Allahu ju ruajt. Po vallah qashtu ka qene.
Floriana Ibrahimi
Floriana Ibrahimi 6 ditë më parë
👏👏👏👏
Sumejra Imeri
Sumejra Imeri 6 ditë më parë
Urime ramazani
Amra Ferati
Amra Ferati 6 ditë më parë
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Mario Terezia
Mario Terezia 6 ditë më parë
Adem Ramadani Gold AG Allahu Ju Ruajt Amin Ya Rrabin
ueeuu Shabani
ueeuu Shabani 6 ditë më parë
m htgdg gtdg gtdg gdg gdgdg mhdg
Anuar Halili
Anuar Halili 6 ditë më parë
Allahu ju rujt
Muabije Mustafa
Muabije Mustafa 6 ditë më parë
Ì
Nexhmije Morina
Nexhmije Morina 6 ditë më parë
Amin
Gento Casio
Gento Casio 7 ditë më parë
MeashaAllah shum ilahi e bukur zoti ju nderoft
Miri B
Miri B 7 ditë më parë
teksti Gold Ag dhe zeri Ademit kombinim perfekt ,,, Agjerim te pranuar vllezer e motra ,,
Arijan Idrizi
Arijan Idrizi 7 ditë më parë
Allahu ju shperbleft mashAllah
mahtab ctg21
mahtab ctg21 7 ditë më parë
Where this country
Kercova 6250
Kercova 6250 7 ditë më parë
The language is albanian but it was shot in macedonia 🙂
Alisa Sadiki
Alisa Sadiki 7 ditë më parë
Ü
Dej Javu
Dej Javu 7 ditë më parë
GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤
Mahalakshmi P
Mahalakshmi P 4 ditë më parë
1:52 Win iPhone 12 PRO 🔽 alclone.info/net/video/aZugp9qZ1G5rk4s.html 在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味食物煮的時候 1620629511
Nevrije Osmani
Nevrije Osmani 7 ditë më parë
Zemren ma knaqet me ket ilahi poo shumm ze te mir ke o adem halllall te qoft ❤
bowen voowy
bowen voowy 3 ditë më parë
Urime gjith Muslimaneve muaji bekuar I ramazanit ❤️
Tetova Banesa
Tetova Banesa 7 ditë më parë
Selamu Alejkum die Agjerim te Leht gjith vllezerve Shqiptar Es Bylbila qe na i dhurroi Allahu me na knaq me ket Ilahi Zoti i Bekoft Shqiptaret Aaaamin
Lali XhanTy
Lali XhanTy 7 ditë më parë
MARSHALLA BUKUR VJEN KUR PO E NIGJOJ🤲🤲🤲☝🏽
Zimbeti Zimberi
Zimbeti Zimberi 7 ditë më parë
🥰🤩😇👼🤲🤲🤲🤲👀💝
Melisa Kuqi
Melisa Kuqi 7 ditë më parë
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️✨🤲🤲🤲🤲
Rexhep Danqi
Rexhep Danqi 7 ditë më parë
😭😭 😭☝👆🙌😭
Albani Alban
Albani Alban 7 ditë më parë
☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻🤲🤲🤲🤲
Bleon Krasniqi
Bleon Krasniqi 8 ditë më parë
Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall
Bleon Krasniqi
Bleon Krasniqi 8 ditë më parë
Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall
Bleon Krasniqi
Bleon Krasniqi 8 ditë më parë
Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall
Bleon Krasniqi
Bleon Krasniqi 8 ditë më parë
Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall
Bleon Krasniqi
Bleon Krasniqi 8 ditë më parë
Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall
Bleon Krasniqi
Bleon Krasniqi 8 ditë më parë
Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall
Bleon Krasniqi
Bleon Krasniqi 8 ditë më parë
Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall
Bleon Krasniqi
Bleon Krasniqi 8 ditë më parë
Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall
Bleon Krasniqi
Bleon Krasniqi 8 ditë më parë
Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall
Adem Ramadani - hitet me ilahi
1:24:44
Produksioni XIMI
Shikime 1,2 mln
Samanta - Emnin Tem (Official Video)
3:03
Samanta
Shikime 398 mijë
Shyhrete Behluli - Erdh Bajrami (Official Video) 2021
03:13
ADEMI & DANI - Salatullah 4K
03:19
Adem Ramadani
Shikime 4,5 mln
Mevlan Kurtishi - For You (Full Album)
58:22
Mevlan Kurtishi
Shikime 205 mijë
Musli Musliu - Ezani i pambaruar
06:24
Adem Ramadani - Mirëseerdhe Ramazan
05:54
Adem Ramadani
Shikime 1,9 mln
Samanta - Emnin Tem (Official Video)
3:03
Samanta
Shikime 398 mijë
GUESS The AMONG US *QUIZ* (HARD EDITION)
14:26
Bugworkout moment #shorts
0:15
Bugworkout Sport in Russia
Shikime 11 mln
If Toys Were People! 28 Funny Situations
10:26
Rich Jail vs Broke Jail/ 17 Funny Situations
10:22
The Truth About my Son
10:22
Mark Rober
Shikime 17 mln
WE OPENED AN APPLE STORE IN MY HOUSE!!
8:55
Brent Rivera
Shikime 4,8 mln
Çka ka shpija - Sezoni 7  Episodi 28
36:48