Episodi i plotë - Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021

  Shikime 692,311

Top Channel Albania

13 ditë më parë

Dua të të bëj të lumtur nën autorësi dhe moderim të Arbana Osmani, programi më emocionues në Top Channel. Çdo të shtunë në prime time në ekranin e "Top Channel" histori me tematika të ndryshme nga njëra-tjetra ku përfshihen: konflikti, dashuria, frymëzimi dhe situatat gazmore. Programi i cili sjellë çdo javë histori frymëzimi, të njerëzve që ia kanë dalë edhe kur e kanë pasur fatin kundër; nëna të vetme; njerëz me aftësi ndryshe, që luftojnë kundër pamundësive të tyre fizike; familje që kanë dalë nga tragjeditë, duke ia nisur nga e para; fëmijë të mbetur në udhëkryq që kanë gjetur të vetëm rrugën e duhur; njerëz që kanë prekur skamjen pa humbur dinjitetin; ata që vuajnë nga sëmundje të rënda e që megjithatë luftojnë për një ditë më shumë... “Dua të të bëj të lumtur” sjell historitë e tyre, për t’iu treguar që nuk janë vetëm dhe që të gjithë bashkë mund t’ia dalim.

Web: duatetebejtelumtur.top-channel...
Facebook: tch.duateteb...
Instagram: duatetebejt...

Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on ALclone Channel for NEWS and TV

Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH

Komente
Genc Prelvukaj - Rrezja jeme
2:38
blackfishofficial
Shikime 102 mijë
MELINDA - QA DIN TI
3:45
Melinda Ademi
Shikime 4,7 mln
LEDRI VULA - DON MO
2:34
Ledri Vula
Shikime 8 mln
Episodi i plotë - Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
1:53:21
Episodi i plotë - Dua të të bëj të lumtur, 3 Prill 2021
1:49:10
Genc Prelvukaj - Rrezja jeme
2:38
blackfishofficial
Shikime 102 mijë
MELINDA - QA DIN TI
3:45
Melinda Ademi
Shikime 4,7 mln
LEDRI VULA - DON MO
2:34
Ledri Vula
Shikime 8 mln
Who Is SMARTER? 😂 #shorts
0:30
LankyBox
Shikime 182 mln
Kidda X Capital T  - Magji
3:34
Capital T
Shikime 4,5 mln