Emisioni " IDENTITET" nga Aida Shtino/ Basania e humbur, Pjesa e Trete

  Shikime 758

Fax News Albania

Muaj më parëFollow Fax News Albania

Subscribe To Fax News on ALclone Channel HERE: alclone.info/match/XdF...

For more content from click HERE: www.faxweb.al/

Like Fax News on Facebook HERE: faxweb.al/

Follow Fax News on Instagram Here: faxnews.tv

Për më shumë na ndiqni në: www.faxweb.al

Komente
ANTIPATREA 2⃣4⃣0⃣0⃣
ANTIPATREA 2⃣4⃣0⃣0⃣ Muaj më parë
Bèj nji emisjon pèr FATMIR MEDIUN dhe GERDECIN Z!!!!!
Getinjo - Pare
2:54
2EURO MUSIC
Shikime 428 mijë
Sen Çal Kapımı 40. Bölüm
2:24:38
Sen Çal Kapımı
Shikime 4,3 mln
Getinjo - Pare
2:54
2EURO MUSIC
Shikime 428 mijë
Sen Çal Kapımı 40. Bölüm
2:24:38
Sen Çal Kapımı
Shikime 4,3 mln
Kidda X Capital T  - Magji
3:34
Capital T
Shikime 5 mln
Aşk Mantık İntikam 1. Bölüm
1:43:25
Aşk Mantık İntikam
Shikime 1,8 mln
2TON - AKTORE
2:38
2TONoffical
Shikime 6 mln