Gold AG - Malli i vendlindjes
4:17
Gold AG - Liri a Vdekje
3:28
4 muaj më parë
Gold AG - Tornado
3:22
5 muaj më parë
Gold AG - Trimi i Dukagjinit
3:34
GOLD AG - LOKAJ PLAST
0:39
7 muaj më parë
Gold AG - Sofra e nanës
4:06
7 muaj më parë
Gold AG - Shkronjat e arta
4:28
Gold AG - Sokoli
3:39
Vit më parë
Gold AG - Heroinat
4:46
Vit më parë
Gold AG - Tetova e Dardana
3:40
Komente
Albania Sebashku
Albania Sebashku Ditë më parë
666
Vasil Netzia
Vasil Netzia Ditë më parë
NORTH EPIRUS IS HELLAS FROM ALBANIA AND NORTH EPIRUS
Agnesa Tigani
Agnesa Tigani Ditë më parë
1.5K💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Redon Dushaj
Redon Dushaj Ditë më parë
2021😉
Ana Koteli
Ana Koteli Ditë më parë
Kenge nga te bukurat . 🇦🇱❤
liridon bytyqi
liridon bytyqi Ditë më parë
Kjo ilahi ka me mbet emblematike per Ramazan,❤❤❤😭
Rambothe Risa
Rambothe Risa Ditë më parë
Urine ❤❤❤❤💙💙
Selami Xhaferi
Selami Xhaferi Ditë më parë
Kengtari ma imir
Nejra Zeqiri
Nejra Zeqiri Ditë më parë
Kengetari me i mir se edhe un jom prej presheves
Nejra Zeqiri
Nejra Zeqiri Ditë më parë
U kon ne preshev sot per dit tbajramit
Medinaa Sadiku
Medinaa Sadiku Ditë më parë
13.05.2021 Kush e ndegjon ne kte dit te Fiter Bajramit
Paradise D
Paradise D Ditë më parë
Nuk jan te gjithe mysliman o trim
Sibora Gashi
Sibora Gashi Ditë më parë
Na knaqt me kto muzika oo zot ruj kta burra aq zemer mir❤Gold ag dhe ademi❤ shumm ilahi e bukur.
Andi Boshkaj
Andi Boshkaj Ditë më parë
2021
Flakon Musaj
Flakon Musaj Ditë më parë
Mirdita o gold si je?un jam ai djal qe kam qen ne durres qe kam dal ne foto me maic te saritë
Bes Endis
Bes Endis Ditë më parë
Arian, kam 2 djem 11-7 vjeqar , e dojn me pas nje foto me ty, kur vim Kosov per pushime prej Suedie, aka mundesi vlla me ardh te ti mej plotsu deshiren 2 femive ?
Olti Gjana
Olti Gjana Ditë më parë
2021
Marjo Kapedani
Marjo Kapedani 2 ditë më parë
Selame aljkum vella
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
k_rim_rimk 75paris
k_rim_rimk 75paris 2 ditë më parë
# Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi
Abu Hamza
Abu Hamza 2 ditë më parë
Selam Kosovo
ida Husha
ida Husha 2 ditë më parë
😭😭😭💔💔3 dite po bej qe me ke len babi,, me mungon shum,, nuk po duroj dote pa ty,, 😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭
Mahmoud Alesmail
Mahmoud Alesmail 2 ditë më parë
رمضان كريم:)
Kosova Ferizaj
Kosova Ferizaj 2 ditë më parë
Shkoj ramazani erdhi bajrami ❤❤❤👏👏
Elez Gashi
Elez Gashi 2 ditë më parë
Veq ni Serbia nuk e ban like
Lenci Gjoka
Lenci Gjoka 2 ditë më parë
O cfar ze te bukur ke adem te bekoft zoti
Arlind Hoxha
Arlind Hoxha 2 ditë më parë
Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !
bofooit gojo
bofooit gojo Ditë më parë
Allahu ju ruajt e ju shperbleft jeni te pa zevendesueshem Per hajr na qofte ky muaj i bekuar Urime te gjithe musulmaneve😭❤❤❤🤲🤲🤲
moni ferizi
moni ferizi 2 ditë më parë
ℝ𝕒𝕞𝕒𝕫𝕒𝕟𝕚
Demba Badem
Demba Badem 2 ditë më parë
2021 tu e degju hala!!
Faton Shabani
Faton Shabani 2 ditë më parë
1
Flaka Musaj
Flaka Musaj 2 ditë më parë
🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Selma Berisha
Selma Berisha 2 ditë më parë
🤲💖💖💖🥰🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹
Annette Jenkins
Annette Jenkins 2 ditë më parë
ssur.cc/girlsonlinekcs97 💖🖤👄 _L-o-V-e-S-e-X_👸 #👄今後は気をライブ配信の再編ありがとうです👩‍ #この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたもん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした, #在整個人類歷史上,#強者,Y( #富人和具有狡猾特質的人捕食部落,#氏族,#城鎮,#城市和鄉村中的弱者,#無`'#守和貧窮成員。#然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,#並繼續將其 融入不斷發展的人類社會。.#說到食物,#不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。#相反,💔#他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。#他們學會了清潔,#切塊,#調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,#在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,#並且學會了使用芳香的木煙(#如山核桃,#山核桃和豆科灌木 #來調味食Y%_
bofooit gojo
bofooit gojo Ditë më parë
Kush agjeron Allahu ju boft Kabull
Rinesa Berisha
Rinesa Berisha 2 ditë më parë
🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤
Rexhep Treshnjeva
Rexhep Treshnjeva 2 ditë më parë
ju knoft zemra ☝
gezime tafxhafa
gezime tafxhafa 2 ditë më parë
Me tëvërtetë është shumë e bukur
Aida Onuzi
Aida Onuzi 2 ditë më parë
🤝🤝🤝🇦🇱🇦🇱🇦🇱🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲
Dukagjinasi Strellc
Dukagjinasi Strellc 2 ditë më parë
2 kengetare qe jane histori ne vete qe u kendojn atyre qe u flijuan per kete liri qe e kemi sot.Ju lumte e ju kendofte zemra sa malet e Dukagjini t.Respekt
DREAM OF CHARLI D'AMELIO
DREAM OF CHARLI D'AMELIO 3 ditë më parë
sikur te gith te kishim qen musliman e te lutim allahun qe krijoi cdo gje ZOTI AGJERIMIN JA U PRANOFT 💘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Eda Axhami
Eda Axhami 3 ditë më parë
Urime bajrami musliman
Saadettin Pektaş
Saadettin Pektaş 3 ditë më parë
Türkiye Çika Abdullah dugolit bilalit şehide o halallllll yukoft se tepır fort emir şume bukur 💯🇦🇱💯💖⭐⭐⭐⭐⭐💖💐👍🖐️
The Necromancer
The Necromancer 3 ditë më parë
2021 hala ngohet
Nexhat Imeray
Nexhat Imeray 3 ditë më parë
Lavdi herojt Te kombit Shqiptar Tahir Sinani te lumt shpirti per vlerat qe mbart Gold AG
Eldin Rks
Eldin Rks 3 ditë më parë
Sellam za bracu iz sandzaka
Endrit Ukaj
Endrit Ukaj 3 ditë më parë
2021
Endrit Ukaj
Endrit Ukaj 3 ditë më parë
2021 hala po ngohet
Nexhat Imeray
Nexhat Imeray 3 ditë më parë
Lavdi herojt E Artistit Agim Ramadani rrespekt
Nexhat Imeray
Nexhat Imeray 3 ditë më parë
Lavdi Naim Bekes e Zoti te bekoft Gold AG
Herolinda Halilaj
Herolinda Halilaj 3 ditë më parë
Zoti ja u pranoft te gjithve muslimanve
Rauthr & mire Animation
Rauthr & mire Animation 3 ditë më parë
Me gzim u çova sot thash am force o Zot Se boll e kem hanger ma ket buk me lot Çohu bre Haxhi nisu ka nana Shqipni E largoja pergjithmone tokes korbat e zi Se n’prag na ka shkel kjo kama barbare E t’part na kan msu mos me dek me marre E m’thuj pa liri çfare kuptimi ka jeta Kem ardh prej Kosove Shqipni tungjatjeta Me 62 ushtar kete rruge e kemi mar Se s’duron Dukagjini rreth qafe litar E jap gjakun tem me pa t’lire Kosoven Trim prej djepi nana e ka rrit Haxh Tolen. [Rifat Berisha:] Dukagjin ta njefsha t’miren Jo nuk des pa ta zdrit ftyren S’ka me m’shkele ktu kame e huj Se me gjak lirin e paguj. Si luan e lindi nana Kan deshmu krejt bjeshket tana N’asni mnyr trimi nuk nalet Ky osht veni jon qe nuk falet. [REF.:] U kall flake than’ krejt kufini Nga ni djal prej Dukagjini Haxhi Tolaj nga Prejlepi Me flamur u rrit Me flamur u rrit prej djepi. [Gold AG:] Oj e mira nan sot po t’kthehet djali Po vjen fluturim si zogu prej mali Si Sylejman Vokshi prej Vokshi u lshu E n’armiqt e pa bes bash n’ta paska qellu Pushken a pe nin Prejlep prite Haxhin Se pe bjen lirin me Edmondin e Sadrin Prej njoni tjetrit nuk munden me u nda Ja bashk jem nKosove ja bashk n’at dynja Djemt e Dukagjinit kurre nuk preken me dore Se nuk ka familje qe nuk ka deshmore E baba mka thon djali jem pash ni Zot Mysafirve jepi buk e armiqve barot. [REF. Rifat Berisha 2x:] U kall flake than’ krejt kufini Nga ni djal prej Dukagjini Haxhi Tolaj nga Prejlepi Me flamur u rrit Me flamur u rrit prej djepi.
Fation tony
Fation tony 3 ditë më parë
Allahu ju shperbleft me xhehnet ju dhe te gjithe myslimanet kudo ne bot zoti ja pranoft sakrificen dhe mundin qe bejn per tmadhin allah dhe per kedo qe te pakten e permend ne kete muaj te begat zotin dhe ketyre dy bylbylave zoti i dhasht me tmirat
Duk Goraj
Duk Goraj 3 ditë më parë
Ti je Legjend Gold 🇦🇱
Erza Zeneli
Erza Zeneli 3 ditë më parë
urime razani❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻shum e shum
Erza Zeneli
Erza Zeneli 3 ditë më parë
alah fale❤️❤️🥰🥰😍🤩🥺😢😭😓😥🤗😰😪😷🤧🤲🏻🤲🏻🤲🏻👏🏻🤲🏻🤲🏻
sara imran
sara imran 3 ditë më parë
Allahu te Nderofte Adem Ramadani per kyt ilahi te mrekullueshme 🤲🏻🤲🏻
fouoii gyhh
fouoii gyhh 2 ditë më parë
Zoti ju ndimoft gjithve
Arben Rizani
Arben Rizani 3 ditë më parë
Gajgwgjw
Bajram Beganaj
Bajram Beganaj 3 ditë më parë
Shum bukur mashalla 🕋🕋🕋🕋🕋❤️❤️❤️🕌🕌🕌🕌
Nenad Djordjevic
Nenad Djordjevic 3 ditë më parë
🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐
Femi Sefa
Femi Sefa 3 ditë më parë
Amin. Amin. Zoti. Vshrblej amin
Liona Perteshi
Liona Perteshi 3 ditë më parë
ALLAHU 💕💕💕💕💓💓💜💜💙
Admir Miri
Admir Miri 3 ditë më parë
Je ma i miri . 🏆🏆🏅
rela cara
rela cara 3 ditë më parë
Jam nga mirdita te lumt kenga me pelcen shum bravo 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🙏🙏👍👍
Enver Allciniku
Enver Allciniku 3 ditë më parë
Hallall te dyve .
Ali Rexhmati
Ali Rexhmati 3 ditë më parë
T qifsha motren oj Serbi
Lis Krasniqi
Lis Krasniqi 4 ditë më parë
Çok güzel
Faton Shabani
Faton Shabani 4 ditë më parë
1
Ermal 54
Ermal 54 4 ditë më parë
Zoti na ruajt ishalla
ORNELA ZYLFA
ORNELA ZYLFA 3 ditë më parë
Mashallah. Urime te gjith myslymaneve kudo qe jan. Zoti para ne mbrapa
No Name
No Name 4 ditë më parë
2021 like 🇲🇰🇦🇱🇽🇰
No Name
No Name 4 ditë më parë
Prilepi 🇲🇰🇦🇱🇽🇰